Take a fresh look at your lifestyle.

8 ore peste program la Ploiesti. Termenul pentru inscrierea ONG-urilor din Prahova se prelungeste

„8 hours overtime for a good cause” este o intalnire de lucru intre profesionisti din diferite domenii si ONG-uri care necesita consiliere profesionala pentru o mai buna desfasurare a activitatilor si pentru cresterea capacitatii organizatiei. In loc sa cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesionistilor sa doneze o seara din timpul lor si ceea ce au mai de valoare – experienta profesionala. Echipele de voluntari pot fi specialisti in  marketing, comunicare, vanzari, juridic, IT sau management.

ONG-urile prahovene au ocazia sa aplice pentru a se inscrie in program cu o problema care poate fi rezolvata de profesionisti intr-un anumit domeniu, spre exemplu: campania de comunicare pentru o tabara de tinere, etc.

Voluntarii profesionisti prezenti la intalnirea de lucru „8 ore peste program pentru o cauza buna” nu vor sustine traininguri, ci vor lucra in echipe de 3-5 persoane timp de 8 ore, pentru a rezolva problemele propuse de ONG-urile locale.

Din dorinta de a oferi cat mai multor ONG-uri din Prahova sansa de a pune pe masa de lucru a voluntarilor profesionisti problemele cu care se confrunta in practica de zi cu zi, anuntam prelungirea cu o saptamana a termenului de primire a aplicatiilor, de la data initială de 8 februarie ora 23:59, la data de 15 februarie ora 23:59.

Formularul de aplicatie poate fi accesat aici: http://bit.ly/formularcauze8ore

Fundatia Comunitara Prahova s-a alaturat miscarii internationale „8 ore peste program pentru o cauza buna” din dorinta de a promova si valorifica voluntariatul profesionist. Aducem impreună expertii din comunitatea noastră in beneficiul ONG-urile locale, oferim ploiestenilor o seara de lucru atipica, stam peste program, pentru a face lumea din jurul nostru mai frumoasa.

Fundatia Comunitart Prahova, va selecta, impreună cu un juriu independent din comunitatea locala, intre 3 si 5 proiecte. (ploiesti.8-i.ro).

In 2014, evenimentul s-a desfasurat simultan in 16 orase din lume. In Bucuresti, evenimentul  s-a desfasurat pentru prima data in anul 2014 si a adunat 9 echipe de voluntari specialisti care au rezolvat 9 teme punctuale propuse de organizatii non-profit. Implicarea voluntara a facilitatorilor, voluntarilor si a organizatiilor a insumat peste 600 de ore, adica 15 saptamani de lucru ale unui angajat cu norma intreaga. Evenimentul a fost organizat pentru prima data acum zece ani la Amsterdam.

Pentru mai multe informatii despre 8 hours overtime for a good causehttp://www.8-i.ro/

 

Fundatia Comunitara Prahova uneste cauzele care conteaza cu oamenii carora le pasa, din dorinta de a imbunatati viata locuitorilor judetului Prahova. Fundatia Comunitart Prahova este o organizatie sustinuta prin Programul National de Fundatii Comunitare (www.fundatiicomunitare.ro), initiat si coordonat la nivel national de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare (www.arcromania.ro) in parteneriat cu Fundatia pentru Parteneriat (www.repf.ro) si cu Fundatia PACT (http://fundatiapact.ro/), finantat de Fundatia Charles Stewart Mott (www.mott.org), Central and Eastern European Trust (www.ceetrust.org) si Fundatia Romano-Americana (www.rafonline.org).

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.fundatiacomunitaraprahova.ro.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactați:

 

Isabela Alexe

Coordonator de proiect, Fundatia Comunitara Prahova

isabela@fundatiacomunitaraprahova.ro

0726.38.28.64

 

Bianca Danita

Voluntar profesionist

bianca.danita@gmail.com

0736.351.5130736.351.513

Call
Send SMS
Add to Skype
You’ll need Skype CreditFree via Skype

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy