Take a fresh look at your lifestyle.

13.04.2021// Intransigent intreaba: Asta e normalitate, d-le Volosevici?

In centrul Ploiestiului, trotuarul se exfoliaza, scarile pasajului sunt gaurite si oamenii risca sa se acidenteze

„Îmi plac unele lucruri pe care le face Volosevici. Mă deranjează altele, pe care populația nu le vede pentru că și-a pus mari speranțe în el. Dar asta face parte din jocul vieții, care merge invariabil doar înainte.
Vreau doar să-i atrag atenția lui Andrei Volosevici și tuturor celor care laudă prestația sa, în special cei din zona politica din care acesta face parte( PNL) că mi se pare penibil să vorbești despre lucrurile bune pe care le face Volosevici că despre o întoarcere la normalitate, în condițiile în care fostul primar Adrian Dobre era tot al PNL. Ce-i drept, nu avea Consiliu Local majoritar și nu prea trece toate hotararile, dar tot PNL era. Sfatul și rugămintea mea este să-i creați o identitate raportată la prezent lui Andrei Volosevici, pentru că dați în penibil, cu atât mai mult cu cât preopinenții din mandatul trecut, recte PSD și ALDE nu mai reprezinta nimic în CL Ploiești.
Omul face lucruri bune in administratia locala, asta este evident, dar suntem departe de normalitate. Iar cea din mandatul trecut al actualului primar e departe de a fi fost …o normalitate. Sau poate a fost, pentru puținii care au beneficiat de pe urma ei.
Cu respect,
Eugen Cristescu”
Cine e vinovat daca se produce vreun accident?
Aceste randuri le-am scris pentru toti cei care promoveaza lucrurile bune pe care le face edilul Ploiestiului sub egida penibila: „ne intoarcem la normalitate”. Si pentru a arata si mai clar penibilul situatiei, m-am deplasat un pic prin centrul orasului pentru a face cateva poze la trotuarul pe care trecem. Pozand gresia sparta de pe trotuarul din fata Wimarkt, fosta Omnia pentru cei care nu stiu, a venit la mine un domn mai in varsta care mi-a atras atentia ca ar fi bine sa pozeze si scarile de la pasajul Omnia, cum e cunoscut, spunandu-mi ca acolo oricand un batran poate sa-si rupa gatul, ca se poate impiedica si sa sufere consecinte grave. Zis si facut, am coborat prin pasaj pe scarile din fata Winmarkt si am iesit pe scarile dinspre la Palatul Administrativ. Omul avea dreptate. O persoana in varsta, cu probleme de vedere, poate, risca sa sufere o accidentare grava daca se impiedica pe aceste scari exfoliate, gaurite in care nu numai ca poti sa-ti luxezi piciorul si sa te dezechilibrezi, dar daca nu esti atent poti sa te rostogolesti lovindu-te grav.
Intrebarea pe care o ridica ziarul Intransigent este cine raspunde pentru un eventual incident de genul acesta, in care un om se accidenteaza pentru ca acele scari, aflate pe domeniul public nu sunt functionale? Pai sa ii spunem domnului primar Andrei Volosevici ca domnia sa impreuna cu Consiliul Local Ploiesti raspund in cazul in care vreun nefericit are ghinionul sa sufere din cauza indolentei administratiei locale( de-a lungul timpului, nu neaparat a domniei sale recente). Aceasta are obligatia sa asigure infrastructura municipiului, nu doar pe sosele sau in parcuri cu cate o dunga rosie ca sa sara in ochi, ci si pe trotuare pentru ca cetatenii sa circule in siguranta.
Daca vreodata voi avea ghinionul sa ma accidentez pe acele scari, cu siguranta voi actiona in instanta pe d-ul primar si Consiliul Local, pentru ca ei sunt vinovatii. Singurii, de altfel!
Daca ati patit ceva de genul acesta va rugam sa ne comunicati pe adresa de mail  incomodph@yahoo.com si ne vom indrepta in instanta impotriva celor vinovati.
Sper sa nu mai auzim de intoarcerea la normalitate, cel putin pana cand nu se vor rezolva aceste probleme care sunt in centrul municipiului, d-le primar Andrei Volosevici, zeule al administratiei locale.
P.S. A se vedea si picturile de pe peretii pasajului. Nu de alta, dar se ridica o intrebare: avem Politie Locala?
Rigola pasaj Winmarkt Scari pasaj winmarkt1 Scari pasaj winmarkt2 Scari pasaj winmarkt 3 Scari pasaj winmarkt 4 Scari pasaj winmarkt 5 Scari pasaj winmarkt 6 Scari pasaj winmarkt 7 Scari pasaj winmarkt 8 Scari pasaj winmarkt 9 Trotuar exfoliat winmarkt

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy