Take a fresh look at your lifestyle.

Planifici un eveniment? Platforma vente.ro se lanseaza astazi in Ploiesti!

Atentie, ploiesteni! De astazi evenimentele private se pot realiza mult mai simplu!

Doi antreprenori din Ploiesti au lansat astazi aplicatia gratuita vente.ro.  Aceasta vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de realizarea unui eveniment special in viata lor. Fie ca este vorba despre o nunta, un botez, o aniversare sau o petrecere corporate, aplicatia va ajuta sa gasiti cea mai buna locatie si cele mai bune servicii din Ploiesti.

De exemplu, daca urmeaza sa te casatoresti tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.vente.ro sau sa descarci aplicatia pentru mobil (iOS sau Android) si apoi sa selectezi ce anume te intereseaza: o locatie sau un serviciu pentru evenimentul tau. Daca esti interest de o locatie, in doar 2 minute afli preturile meniurilor locatiilor care iti pot sustine evenimentul, in functie de numarul invitatilor tai. Poti vedea poze sau chiar filmari video 360 din timpul evenimentelor.  Cei care sunt interesati de un serviciu (foto, video, formatii nunta etc.) primesc informatii detaliate despre fiecare prestator si au optiunea de a-l contacta sau de a fi contactat de acesta. Majoritatea partenerilor inclusi la categoria Servicii ofera discounturi substantiale clientilor veniti prin platforma vente.ro, iar administratorii sustin ca pe viitor vor putea obtine discounturi si mai mari, o data cu cresterea numarului de utilizatori al aplicatiei.

Cei care doresc mai multe informatii, pot contacta echipa vente.ro prin intermediul paginii de Facebook facebook.com/venteromania, unde sunt asteptati in rubrica de chat de catre Sophie! Chat-bot-ul Sophie va raspunde automat si in timp real tuturor intrebarilor clientilor, stiind sa intretina o discutie singura si sa recomande in functie de preferintele utilizatorilor o locatie sau un serviciu potrivit evenimentului sau.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy