Take a fresh look at your lifestyle.

Incepe dinastia Iancovici? Cristian, director si sotia lider de sindicat la personalul TESA al RATP

Ce frumoasa e viata la RATP pentru pupincuristi. Dar, viata a fost intotdeauna asa pentru aceasta categorie de lasi si resemnati. Credem ca pe frontispiciul ar trebuie sa scrie ceea ce am pus pe poza, pentru ca deja se prefigureaza o dinastie a familiei Iancovici, afla sub directa protectie a primarului Iulian Badescu. Promiteam zilele trecute ca vom reveni cu amanunte legate de contracandidatul lui Cristian Iancovici la functia de director de care a ocupat-o in urma unei lupte “acerbe”…cu el insusi, iesind, in cele din urma, invingator.

Asadar, sursele noastre de la Biroul Resurse Umane ne-au dezvaluit ca Fieraru Constantin a fost “promovat” de la functia de Sef Sectie Transport Electric unde avea vreo 300 de oameni in subordine, la functia de Sef Atelier, unde se ocupa de vreo 40 de persoane. Pe langa asta, Fieraru a pierdut si vreo 1200 de lei la salariu, ca asa a vrut sotul Iancovici, iar sotia, lider de sindicat, nu zice nimic.

Argumentul conducerii a fost ca Fieraru era interimar( n.r- de un an si sase luni). Problema e ca nu s-a organizat niciun concurs si nici nu se intrevede organziarea verunuia. Chestie simpla de politie politica de doi bani, reactie de om limitat a celui care a dispus aceasta masura, impotriva unui om care a indraznit sa il infrunte. Din care am reusit sa aflam, in situatia de interimar se mai gasesc inca vreo zece persoane, care au inteles sa pupe poala popii si sa ramana nestingheriti pe functii. Ne referim la Seful IT, Seful Sectiei Autobuze si adjunctul acestuia, in timp ce in locul lui Fieraru se afla tot un interimar. Cu ce e diferita politica dusa de Badescu si ai lui, fata de ce acuza ca face PDL? Cu nimic, ba mai mult, sunt premise de mai rau, pentru ca, se pare, ca se doreste intrarea in insolventa a RATP.

A.D.O.R. asteapta in continuare raspunsul la contestatia depusa impotriva consursului organizat de Consiliul de Administratie al RATP pentru functia de director. Sursele noastre ne-au spus ca si Constantin Fieraru a depus o contestatie, pentru modul cum a fost tratat la acest concurs. In ceea ce priveste raspunsul RATP catre ADOR avem informatii ca Birorul resurse Umane lucreaza de zor la caracterizarile celor doi pentru a da un raspuns la contestatia A.D.O.R. ca unic raspuns justificativ la contestatia in care am invocate nulitatea concursului. Unul dintre motive a fost a acela ca in Consiliul de Administratie al RATP exista un consilier judetean, pe numele lui Ion Ionica, fapt ce il pune in stare de incompatibilitate, conform :Legii 161/2003. Mai mult, am depus o petitie la Secretariatul General al Consiliului Judetan Prahova in care am sesizat acest aspect si asteptam in 15 zile rezultatul. Adica asteptam ca in 15 zile Mihail Pavel, secretarul CJ Prahova sa notifice prefectul cu privire la starea de incompatibilitate a consilietului Ionica, conform art. 94 din Legea 161/2003.

Ar mai fi o problema de semnalat in legatura cu RATP Ploiesti. Cazul fara precedent creat de dinastia Iancovici, respectiv faptul ca Iancovici Cristian este director ( inca) al RATP, iar sotia este lider de sindicat al personaluilui TESA. Punem cateva intrebari pentru opinia publica si a lui Dragos Patraru, cel care intervine la toate emisiunile TV, locale, nationale si modiale sa stie lumea despre el, ca sa il arda pe viceprimarul Raul Petrescu, pentru ca si-a permis sa ceara circa 100 de invitatii la meciul Petrolului. Dar, partial deontolog cum il stim pe Patraru, cand aude ca acelasi lucru l-a facut si Iulian Badescu si alti consilieri cu care se pupa el in bot, tace malc. Sunt cateva aspecte legate de morala/etica, nu de legalitate, neaparat.

Liderul de sindicat se „opune” directorului RATP si isi apara membrii de sindicat contra abuzurilor.

Directorul RATP+ liderul de sindicat= sot si sotie (conlucreaza amandoi).

Cum va imaginati un protest organizat de liderul de sindicat contra sotului?

Secretul hotararilor luate in cadrul sedintelor de sindicat unde va mai fi?

Pot avea incredere ceilalti membri de sindicat in liderul lor stiind ca este sotia directorului cu care lupta?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy