Take a fresh look at your lifestyle.

„Groparul” procurorului Galca asfalteaza Sinaia pe 10 milioane de euro

Finul lui Dinu Galca, procurorul care a murit dupa ce a fost acuzat de trafic de influenta, a devenit preferatul primarului din Sinaia.

Edilul Vlad Oprea infrumuseteaza orasul cu firmele unor afaceristi abonati la bani publici

Dupa ce a asfaltat pe bani grei tot ce se putea asfalta prin Galati si Braila, patronul firmei Tancrad, Cristian Catalin Stancic, a descoperit orizonturi noi, la Sinaia, unde este primar Vlad Oprea. Compania Tancrad a pus mana pe un contract de zece milioane de euro, la Sinaia.

Astfel, compania Tancrad a castigat o licitatie pentru reabilitarea drumului principal din Sinaia si a strazilor adiacente, in cadrul programului de schimbare la fata a orasului, „Via Sinaia – Design verde deschis”, care costa 46.108.242 de lei, adica peste zece milioane de euro. Stancic a fost desemnat lider de asociatie, alaturi de alti doi afaceristi obisnuiti cu banii publici: Marcel Butuza, care controleaza firma Vectra Service, si Ionut Olteanu, care detine Eco Horticultura si Garden Center Grup SRL.

Mai multe pe www.enational.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy