Take a fresh look at your lifestyle.

Concurs cu premii in carti Bookland si Incomodph.ro

In perioada 4-9 septembrie, la Ploiesti se desfasoara Caravana Bookland, unde puteti o serie de carti de calitate pe care, poate, le cautati de mult timp. Incomodph.ro impreuna cu Bookland organizeaza un concurs cu premii pentru cititorii nostri, pe perioada desfasurarii Caravanei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail pe adresa incomodph@yahoo.com, cu titlul „Raspuns pentru concurs Bookland”, care sa contina… raspunsul la doua intrebari:

1 Unde se desfasoara Caravana BookLand la Ploiesti?

2 In ce perioada se desfasoara Caravana BookLand la Ploiesti?

Trebuie sa raspundeti corect la ambele intrebari pentru a primi premiul. Raspunsurile se primesc pana pe data de 8 septembrie la orele 24.00. Tragerea la sorti va fi efectuata pe data de 9 septembrie, la ora 9.00, iar castigatorii vor fi afisati la orele 9.30. Urmariti Incomodph.ro si veti stii cine sunt castigatorii care se vor bucura de calitatea cartilor oferite de Bookland. Premiile le puteti ridica de la locul de desfasurare al Caravanei.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy