Take a fresh look at your lifestyle.

Ce a plănuit Udrea şi Ungureanu a aprobat: patinoar de 8 milioane de euro la Poiana Braşov

 

Guvernul a aprobat construirea unui patinoar artificial la complexum sportive naţional Poiana Braşov, o investiţie în sumă totală de 34,4 milioane lei, acoperită de la bugetul de stat şi alte surse de finanţare.

Avizul pentru această investiţie, derulată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost acordat în ultima şedinţă de guvern de vineri.

Durata de realizare a construcţiei este estimată la 12 luni, iar valoarea investiţiei va putea fi actualizată „potrivit evoluţiei ulterioare a preţurilor”, conform hotărârii de guvern.

Patinoarul artificial, în suprafaţă construită desfăşurată de 5.300 metri pătraţi, este gândit ca o sală polivalentă în care să se poată desfăşura orice sport indoor, cu o capacitate de circa o mie de spectatori.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat recent că fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum construcţia de piscine, vor fi reorientate către alte programe, adăugând că el nu are o mare „apetenţă” pentru piscine săpate în diferite localităţi, deoarece România nu este „o ţară de înotători”.

El anunţa atunci că vor fi reduse cheltuielile la ministerele care administrează „porţiuni mari” din banul public, precum Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ministerul Transporturilor.

 

Sursa: adevarul.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy