Take a fresh look at your lifestyle.

Carmen Harra, mai prezici multe tâmpenii?!

 

În 1983 a ales să-şi caute împlinirea în America, după ce în România devenise cunoscută ca fondatoare a grupului Trio Express. Acolo, într-o seară memorabilă, Carmen Mureşan, căci despre ea este vorba, s-a culcat Mureşan şi s-a trezit Harra, prezicătoare prin graţie divină. De atunci, nimic n-a mai fost la fel, pentru că ea a crezut că le ştie pe toate. De fapt, nu ştia mai nimic.

În 2009, prestigiosul ziar american New York Post a încadrat-o pe Carmen Harra printre primii şase guru ai lumii. Explicaţiile logice ale plasării fostei cântăreţe între marii vizionari ai planetei ţin mai degrabă de întâmplare, un PR bun sau, cel mai probabil, de o greşeală de tipar necorectată la timp. Credibilă, măcar pentru prospeţime, la începuturile ei în elita ghi- citorilor în stele, Carmen Harra a căzut destul de repede în plasa propriilor viziuni, ratate într- o proporţie covârşitoare. Dar cum în meseria aceasta românii nu cunosc prea multe clarvăzătoare, cu excepţia celor de la rubrica de mică pu- blicitate, activitatea fostei cântăreţe a fost privită cu îngăduinţă.

Multe încercări, foarte puţine reuşite

Eşecurile i-au fost trecute cu vederea, iar invitaţiile în platourile televiziunilor au continuat să curgă, Carmen devenind din inerţie un reper, în lipsa oricărui rival. Pentru a demonstra că şi într-o lume a previziunilor se poate discuta cu faptele concrete pe masă, Libertatea a adunat cele mai cunoscute cinci pronosticuri ale lui Carmen Harra şi a verificat dacă acestea au fost sau nu câştigătoare. Rezultatul nu numai că e dezastruos pentru Carmen, dar naşte şi o întrebare legitimă: dacă previziunile ei sunt atât de greşite şi ea rămâne atât de bine văzută în branşă, vă daţi seama ce capital de ima- gine ar fi avut creatoarea Trio Express dacă ar fi nimerit măcar un răspuns corect? Din partea noastră, nici o problemă, aşteptăm să fim contrazişi şi să celebrăm împreună minunea. Aşadar, dragă Carmen, dacă tot crezi că vezi viitorul, spune- ne şi nouă, te rugăm, mai aşteptăm mult?
Înainte de alegerile din 2009 a «văzut» un nou preşedinte

Carmen Harra: “Viitorul preşedinte al României va fi un bărbat atrăgător, în jurul a 40 de ani, cu iniţiala «M». Dacă însă Traian Băsescu va mai câştiga un mandat, nu-l va duce la bun sfârşit”. – decembrie 2009, în Evenimentul Zilei.

Una dintre demonstraţiile de forţă ale prezicătoarei. Problema e că Băsescu încă mai e în funcţie, n-a avut 40 de ani decât în 1991 şi, realist vorbind, nici nu e din cale afară de chipeş. În rest, litera “M” e clar de unde vine… Chiar, de unde?
«A vorbit» cu Mădălina Manole, după sinucidere

Carmen Harra a susţinut că Mădălina Manole i-a transmis un mesaj de dincolo: “Nu m-am sinucis şi regret că am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut…Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit, amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu e scris de mine, ci de Petru”. – iulie 2010, în ring.

Chiar aşa s-a întâmplat, conform anchetatorilor. După ce au găsit-o moartă pe cântăreaţă, Petru Mircea şi mama lui au vrut să-şi pună în aplicare planul mârşav, încercând să-i fure Mădălinei telecomanda din buzunarul halatului. Din greşeală, în încăierare, Petru a apăsat cu cotul pe tastele telefonului şi, având dexteritatea dobândită la clape, şi-a trimis singur mesajul de adio al Mădălinei, mimând apoi perfect surprinderea.

Deşi a prezis că în 2010 R omânia va fi lovită de un cutremur catastrofal, Carmen Harra s-a înşelat

Carmen Harra: “Cutremurul care va lovi România în 2010 va fi mai puternic decât cel din 1977, însă norocul, dacă putem spune aşa, este că nu va afecta atât de tare populaţia, nu se vor produce atât de multe pagube sau pierderi de vieţi omeneşti ca acum 33 de ani, pentru că epicentrul nu va fi ca cel de atunci”. – aprilie 2010

Iar a avut dreptate. În 2010, România a fost lovită crunt de un cutremur cu magnitudinea de 8,3 grade pe scara Richter, împărţit astfel: un cutremur de 1,9 pe 15 mai, unul de 2,3 pe 20 iulie, unul dramatic de 0,9 grade pe 20 august, şi două fatale, de câte 1,6 grade, ambele pe 21 octombrie, la interval de două minute, care au accelerat la maximum căderea scrumului din ţigări.

A susţinut că Anca Parghel are mult de trăit

Carmen Harra: “Toate problemele ei (n.r. – ale Ancăi Parghel) vor lua sfârşit în luna aprilie a anului 2009. Mai are mult de trăit, pentru că mai are multe lucruri de făcut. Marele secret este să fii optimist, să mergi mai departe cu credinţă şi cu tărie. Puterea cuvântului este şi ea importantă”. – august 2008, la emisiunea Happy Hour de la PRO TV

Asta a declarat Carmen Harra, în vara lui 2008, despre cântăreaţa de jazz Anca Parghel, grav bolnavă în acel moment. Din păcate, Anca Parghel s-a stins pe 5 decembrie 2008, deşi mai avea doar patru luni până când urma să înceapă o nouă viaţă, conform viziunilor lui Harra.

Cică a refuzat-o pe celebra Jennifer Lopez!

Carmen Harra: “Aici, în SUA, urmează să se facă un film despre viaţa mea. Jennifer Lopez s-a oferit să-mi interpreteze rolul, dar am refuzat, deoarece nu cred că mă reprezintă”. – martie 2012, la emisiunea Acces Direct de la Antena 1

Da, sursele Libertăţii susţin această variantă. De fapt, deşi se fereşte de vorbele mari, Carmen Harra ştie că lovitura primită de J.Lo. a afectat-o atât de tare pe vedetă, încât a dus la divorţul de Marc Anthony. Până la urmă, între ele, cântăreţele, nu prea există secrete.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy