Take a fresh look at your lifestyle.

Autoritatile din Valea Calugareasca nu aveau habar de minora gravida, IJP confirma si actioneaza in consecinta. FELICITARI!

Nu putem trece cu vederea lucrurile bune, la fel ca cele rele pe care incercam sa vi le supunem atentiei. Luna trecuta Incomodph.ro aducea la cunostinta opiniei publice faptul ca o minora de 13 ani, gravida in luna a saptea s-a prezentat singura la Maternitate( VEzi AICI). Niciun insotitor matur, fie ca era un parinte sau cel care o lasase gravida nu se prezentase cu acest copil la unitatea medicala. Asa cum semnalam atunci nici Serviciului de Asistenta din cadrul primariei Valea Calugareasca, nici primarul nu aveau cunostinta despre acest caz. Rusinos pentru acestia, mai ales ca, pe fondul saraciei din zona, presupunem ca mai sunt si alte cazuri. Poate macar acum primarul Vasilica Neacsu pune osul la treaba si incepe sa se preocupe de protectia sociala din comuna sa. Si Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Prahova (DASPC)este la fel de vinovata daca nu avea cunostinta de acest caz care, din ce veti citi in facsimil, va avea consecinte grave pentru cel care a lasat-o insarcinata pe minora.

Avand in vedere ca IJP Prahova ne-a trimis o adresa prin care ne-a adus la cunostinta ca s-a autosesizat in acest caz si a actionat in consecinta, ne facem datoria de onoare de a-i felicita pe cei care instrumenteaza acest caz si, in primul rand, pe comisarii sefi Viorel Dosaru si Cristian Manea.

Iata ce ne transmite IJP Prahova :

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy