Take a fresh look at your lifestyle.

Am revenit cu emisiunea Intransigent, by Eugen Cristescu. Prima a fost „7 etaje care ii stau in gat primarului Volosevici”(I)

In data de 02.02.2022 m-am intors pe piata media cu unul dintre proiectele pe care vreau sa le devolt in online: emisiunea Intransigent talk-show!
Vor mai fi si altele, despre care voi vorbi in timp…
Prima editie din sezonul 1 al emisiunii transmisa pe canalul de youtube Intransigent, by Eugen Cristescu unde te invit sa te abonezi, sa dai like si sa distribui link-ul si-ti multumesc pentru increderea pe care mi-o acorzi. Anul acesta implinesc 23 de ani de presa scrisa si audio-vizuala , iar domeniul in care m-am simtit cel mai bine a fost cel al investigatiilor si, pe alocuri pamflet, dar va asigur ca nu sunt strain de niciunul dintre ele si ma descurc bine. Imi place sa spun despre mine, ca jurnalist, ca sunt cel putin la fel de bun ca si colegii mei de presa si in mod cert nu sunt cel mai slab.

De la inceputul lunii ianuarie, primarul Andrei Volosevici a lansat o tema care a dat vietiile a aproape 200 de oameni peste cap. Este vorba despre proprietarii de apartamente din imobilul situat in centrul municipiului Ploiesti si care este cunoscut drept Blocul 7 Etaje.

In acest bloc, la parter, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova, al carei presedinte sunt este chiriasa, iar acesta este un motiv in plus ca sa nu fim de acord cu moftul primarului, care nu intelege ca prioritatile domniei sale sunt altele si nu acest bloc, respectiv: canalizarea in cartierele Colonia Teleajen si Mitica Apostol si Pictor Rosenthal, casele oamenilor nevoiasi din Ploiesti, imobile pentru tineri, dar si altele pe care vi le las sa le numerotati.
Este ciudat ce se intampla, mai ales ca nu mai departe de ieri am vazut la televiziunile nationale si locale ca viceprimarul Magdalena Trofin induce opiniei publice stiri false, grosolan de false, in care spune ca 70 % din ploiesteni sunt de acord cu demolarea blocului cu pricina. Aceasta in conditiile in care, la baza aberatiilor domniei sale sta un sondaj al primariei la care au participat circa 6000 de persoane din care vreo 4000 au votat penrtu demolare. Mai trebuie spus clar si raspicat, cum ii place primarului sa spuna obsesiv, ca sondajul a fost unul masluit, pentru ca si-au exprimat votul cetateni din afara municipiului si, fapt demonstrat, se putea vota de mai multe ori de pe acelasi IP.
Vom continua emisiunea Intransigent pe aceasta tema, dar si pe altele si speram sa tineti aproape de noi.
Nu uitati sa dai like, sa distribuiti masivi toate emisiunile si, mai ales, sa va abonati la canalul Intransigent, by Eugen Cristescu.
Va multumesc anticipat si astept punctele voastre de vedere la care va voi raspunde punctual.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy