Take a fresh look at your lifestyle.

Scrisoare deschisa catre consilierii locali ploiesteni. Avem campion mondial la inot: renovati bazinul de la Vega si faceti si alt bazin!

Ne uitam cu totii la acest copil minunat David Popovici, un sportiv desavarsit la doar 17 ani, varsta la care scrie istorie si castiga doua medalii de aur la 200 m si 100 m. Am avut ploiesteanca Tamara Costache cu perofmante deosebite, nu s-a facut bazin la Ploiesti. Avem David Popovici si un bazin de inot, cel de la Vegaeste in moarte clinica.

A venit timpul trezirii. In Consiliul LOcal Ploiesti exista oameni tineri, care au copii, exista oameni in varsta care au nepoti, exista de fapt, oameni care ar trebui sa fie preocupati de viitorul tinerilor, nu doare de asfaltari, care si asa se fac dupa ureche. Nu este despre fotbal, nu este despre voturile pe care acesta le aduce ori despre resentimentele pe care le creaza. Vorbim despre un baiat de 17 ani, cu o atitudine cum nu vezi peste tot la varsta lui sau poate foarte rar.

David a reusit sa scoata din amortire TVR si sa-i determine sa achizitioneze de urgenta drepturile TV de la Campionatul Mondial de Inot pentru ca toata Romania sa fie alaturi de campionul modnial in doua probe consecutive. Am subliniat acest lucru pentru ca se incadreaza perfect pentru acest moment al trezirii despre care vorbeam. Poate fi o iesire din zona de confort pentru consilierii locali, pentru primar si viceprimari, mai mult obisnuiti sa se certe intre ei, din motive stiute doar de ei, pe banii nostri, bineinteles.

Prin urmare, in incheierea acestei scurte scrisori deschise catre consilierii locali ploiesteni le solicit din partea mea, un nimeni care sunt, sa tina cont de ceea ce le-a mcerut Alianta pentru Drepturile Omului din Romania si sa gaseasca solutii pentru refacerea bazinului Vega si, de ce nu, construirea in paralel a altuia si mai util tinerilor care acuma, iata, au acest model demn de urmat: David Popovici!

Sa gaseasca solutii juridice si sa rezolve situatia terenului, nu sa se lamenteze cum ca este viciat. Sa gaseasca solutii financiare si sa sa inceapa cu efectuarea unui studiu de fezabilitate corect, care sa nu antameze sume exorbitante, fara acoperiire, ci unele corecte, care, poate vor fi mai mici decat cele peste 2 milioane de lei despre care se stie acum.

Solutii sunt, vointa si onestitate mai trebuie!

P.S. Astept raspuns de la toti cei implicati si nu uitati de solicitarea A.D.O.R cu privire la dezbaterea in cadrul Consiliului Local a refacerii bazinuluid e la Vega in regim de urgenta la care sa fiu convocat pentru a participa. Multumesc anticipat si sincer va spun, chiar este momentul sa ne trezim, macar in sport, sa ajungem unde am fost o data. Fara investitii in infrastructura si in tineri ne vom uita cu lacrimi in ochi la performantele din trecut pe care cu greu sau deloc le vom mai obtine vreodata.

sursa foto: gsp.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy