Take a fresh look at your lifestyle.

Deputatul Adrian Axinia ne-a spus in ce faza este proiectul cu privire la prorogarea obligativitatii montarii repartitoarelor, iar sperantele cresc

In urma discutiilor purtate cu deputatul AUR Adrian Axinia despre situatia din Camera Deputatilor cu privire la propunerea legislativa prin care se proroga cu inca un an a obligativitatii montarii repartitoarelor, am reusit sa aflam noutati imbucuratoare. Astfel, proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.130/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr.121/2014 privind eficienţa energetică, a ajuns la Camera Deputatilor pentru dezbatere si urmeaza a intra in atentia Comisiilor pentru raport, dupa cum urmeaza:

Comisia pentru industrii şi servicii, termen depunere amendamente: 10.11.2022  si termen depunere raport: 22.11.2022
De asemenea, Proiectul a fost trimis pentru aviz la:
    Comisia pentru buget, finanţe şi bănci
    Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale
    Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului
    Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi
    Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic
    Comisia pentru antreprenoriat şi turism

In aceste conditii, speranta este ca pana la sfarsitul anului, proiectul sa fie supus dezbaterii Camrei Deputatilor si aprobata prorogarea(amanarea) pana la 31.12.2023 a obligativitatii montarii repartitoarelor, care face obiectul acestul proiect de lege.

Multumim pe aceasta cale d-ului deputat Adrian Axinia care sustine si in acest an punctul de vedere al Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova, adica acela al prorogarii cu inca un an a acestei obligativitati abuzive, care ar trebui scoasa din legislatia romaneasca si lasata la libera alegere a proprietarilor de apartamente montarea acestor repartitoare.

Din discutiile cu d-ul Axinia am inteles ca exista aceeasi deschidere si la Camera Deputatilor, ca si la senat, pentru aprobarea acestei prorogari. Le multumim deputatilor pe aceasta cale si asteptam cu nerabdare sa se finalizeze aceasta procedura, pentru a linisti populatia in legatura cu aceasta obligativitate care produce disconfort in randul romanilor din toata tara.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy