Take a fresh look at your lifestyle.

Dacă ai demnitate îți faci datoria și ieși la vot pe 26 mai 2019

Ieșiți la vot. Nu lăsa pe alții să decidă pentru tine ce partid vrei să te conducă și dacă să mai fie sau nu corupție în România, pentru încet dar sigur devenim o țară de lași, de indolenți egoiști care sunt preocupați doar de interesul lor. Indolența se ascunde în spatele ipocriziei. Cea din urmă, în snobismul ei, va găsi mereu o scuză pentru a proteja indolența. Un astfel de om trebuie să înțeleagă că egoismul în care își trăiește zilnic viața, preocupat doar de el si familia lui, nu este un mod de viață sănătos, pentru că e ca și cum îe un teren s-ar face numai cuiburi care nu ar interacționa și, astfel, nu ar putea sa progreseze zona respectivă. Așa se întâmplă și cu țara, cu comunitățile din care facem parte, dacă fiecare trage pentru el și nu se gândește să pună osul la treabă pentru ca să funcționeze lucrurile bine pentru toată lumea, atunci nivelul acelei țări, acelei comunități va fi unul jos, mereu. Vorba românului: unde-s doi puterea crește, are și ea semnificația ei și vine să spună tocmai acest lucru, pentru că de unii singuri nu putem face nimic. Nici Revoluția din 1989, așa cum a fost ea, nu ar fi fost posibilă fără ca oamenii să fie uniți în idei și dorință.

Ziua de mâine trece întotdeauna prin ziua de azi. Dacă azi nu facem nimic pentru a ne schimba viata în bine, să nu avem curajul să ne uităm în ochii celor ce vin pe lume când ne vor întreba de ce e viața lor atât de grea, birocrația atât de mare, educația primitivă, sănătatea bolnavă, sportul doar …de masă, iar turismul e doar pe internet.
Cei care vă vindeți pe 50 de lei sau cât o mai fi mercurialul politic, ar fi bine să stați acasă nemernicilor, pentru că voi ați distrus țara asta dând posibilitatea celor care v-au cumpărat, să facă ce vor cu puterea pe care le-ați dat-o cu prostia și lașitatea voastră, vânzători de neam și țară. Voi sunteți cei care ne amanetați următorii 4 ani de sărăcie și lipsuri și subțiați puterea poporului român, atât de demn odinioară.
Vreau să văd echilibru pe scena politică, guvern cu politicieni profesioniști în ministere, adică fiecare partid sa pună în funcții valorile pe care le are. Nu slugile cele mai slugi pentru ca liderii lor să facă ce vor cu banii publici si România să involueze, să fim codașii Europei.

Un popor care nu-si exprima dorinta de a nu mai exista coruptie in tara sa isi merita soarta. Despre asta e vorba in referendum. Mai vrei coruptie in institutiile statului? Atunci taci si sufera
Vrei sa nu mai existe coruptie in statul roman? Atunci iesi la vot si exprima-te.
Ieșiți la vot pe 26.05.2019 și votați ce vă dictează conștiința, ațât pentru europarlamentare cât și pentru referendum. Copiii merită o șansă, noi suntem pe punctul de a o irosi pe a noastră. Altfel…taci!

STAI ACASĂ?

STAI ACASĂ?

Gepostet von Mircea Bravo am Donnerstag, 23. Mai 2019

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy