Take a fresh look at your lifestyle.

Momentul Adevarului// Conflictele politice tin pe loc activitatea administrativa

Miercuri, 29 iunie, am moderat emisiunea Momentul Adevarului, la care nu cu mult timp in urma eram invitat de catre Dan Dimache, cel care a ales sa dezvolte un nou proiect media la o alta televiziune locala. Ii urez succes cu aceasta ocazie.
Revenind la emisiunea pe care o puteti viziona mai jos, trebuie sa va spun ca a fost un adevarat tur de forta printre politicienii locali pentru a-i aduce la emisiune. Situatia actuala din Consiliul Local, unde exista un primar si 10 consilieri locali PNL si o opozitie formata din 17 consilieri ( 11 PSD+ 4 ALDE+ 2PMP). Asadar, am adresat invitatii la toate partidele si am reusit sa gasesc o invitata care sa onoreze prima emisiune a mea ca moderator TV, la revenirea in aceasta postura.
Invitati au fost: Cristina Enache- Consilier Local PNL si Cezar Pirvulescu- Presedinte Pro Democratia- Club Ploiesti. Cu ei am discutat despre problemele din Consiliul Local Ploiesti, am identificat din cazuele lor si am sugerat anumite solutii pentru ca toti consilieri, intr-un efort transpartinic sa lucreze in interesul cetateanului, pe care nu-l intereseaza orgoliile celor pe care i-au votat. 
Dupa cum stiti, situatia din Consiliul Judetean este in continuare una neclara. A fost ales presedintele in persoana luI Bogdan Toader(PSD), dar nu au fost alesi vicepresedintii, reprezentantii ALDE iesind din sala dupa votarea preseidntelui. Avand in vedere ca nu a fost posibil sa gasim doi-trei consilieri judetene cu care sa discutam despre ceea ce se intampla in instituitia pe care o reprezinta, am amanat pentru o data viitoare, sper chira de luni incolo, sa revenim pe aceasta tema de maxim interes.
Trebuie sa stiti ca, potrivit intelegerii cu conducatorii postului Valea Prahovei TV, respectiv Ioana Zamfir si Laurentiu Megelea, ne-am inteles sa moderez emisiunea Momentul Adevarului in fiecare marti si joi de la orele 20.30 si va invit de pe acum sa fiti alaturi de mine si de colegii mei, in incercarea de a va aduce in atentie subiecte care va intereseaza. Canalul VPTV poate fi receptionat atat in RCS&RDS, cat si in UPC, in analogic. In curand va fi receptionat si online.
Vizionare placuta:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy