Take a fresh look at your lifestyle.

Chiar dacă e un inamic nevăzut, protecția față de COVID-19 este imperios necesară

Lumea pare a fi împărțită în două în ce privește convingerile despre impactul COVID-19.
O parte a ei consideră că mor pe planetă mult mai mulți oameni din alte cauze, vezi stop cardiac, atac cerebral, tutun, chiar gripa ușoară, ca atare nu trebuie să ne îngrijorăm din cauza COVID-1.
Cealaltă parte consideră că impactul direct al virusului este grav și consecințele planetare vor fi dramatice.
Niciuna dintre părți nu greșește în abordarea ei. Dar, indiferent de abordare, oamenii ar fi bine să înțeleagă un lucru esențial:
ESTE PANDEMIE ȘI ÎNDIFERENT DE CONVINGERILE PE CARE LE AVEM ESTE IMPERIOS NECESAR SĂ NE PROTEJĂM, SĂ NE SPALAM FĂRĂ NUMĂR PE MÂINI DACĂ NU PURTĂM MĂNUȘI, SĂ PURTĂM MĂȘTI ȘI PE CÂT POSIBIL SĂ INTERACȚIONĂM CÂT MAI PUȚIN SPRE DELOC FIZIC CU ALTE PERSOANE (ȘI OBIECTE), IAR DACA SUNTEM NEVOIȚI SĂ O FACEM SA NU NE ATINGEM ȘI SĂ PĂSTRAM O DISTANȚA DE MINIM 2 METRI. PE LÂNGĂ ACESTEA TOATE E IMPORTANT SĂ TRÂIM.VIAȚA CU OPTIMISM ȘI CU ÎNCREDERE DE SINE LA COTE MAXIME, PENTRU CA SISTEMUL IMUNITAR SĂ SE FORTIFICE DIN CONVINGERILE NOASTRE INTERIOARE, MAI MULT CA DINNORICE VITAMINE. PANICA TREBUIE ELIMINATĂ, NU FACE BINE ORGANISMULUI.
Nu sunt medic, sunt jurnalist, sunt activ în mediul civic, dar mai presus de toate sunt practician de Thetahealing și consilier NLP. Prin prisma acestor învățături percepția mea despre situația actuală este următoarea:
1. Chiar dacă se moare natural din alte cauze mai mult decât din cauza COVID-19, virusul este că o plagă care se întinde pe corpul planetei
2. O boală de inimă, un atac cerebral, tutunul nu au ca și cauze infestarea, propagarea pe orizontală, prin contact direct sau prin atingerii fie ale persoanelor fie ale obiectelor atinse de persoanele infestate ci stresul, hrănirea greșită sau alte elemente materiale sau subtile care conduc la îmbolnăvire sau moarte
3. Indiferent dacă luăm în serios sau nu virusul, indiferent dacă ne pasă sau nu ce se întâmplă cu noi care, chiar dacă nu recunoaștem avem tendințe (auto)distructive, e necesar să nu fim egoiști și dacă tratăm cu superficialitate pe sistemul ” mie nu mi se poate întâmpla” e vital să ne gândim la cei dragi, la oamenii pe care îi iubim și apreciem. Pentru ei, dacă nu pentru noi înșine, e nevoie să ne protejăm, pentru că, așa cum spuneam, virusul este că o plagă ce se întinde în exteriorul nostru, care nu trebuie atins ca să nu se mute în interior
COVID-19 este un inamic nevăzut, asta nu înseamnă că nu există și că nu trebuie tratat cu respectul pe care îl acordăm oricărui inamic cu care ne confruntăm. Respectul față de inamic nu înseamnă frică, înseamnă precauiție. Este și datoria noastră să ajutăm cadrele medicale care sunt în linia întâi a acestei lupte cu pandemia. Protejându-ne, le acordăm cel mai mare ajutor.
Personal le multumesc mult de tot pentru eforturile pe care le fac și le vor mai face în continuare!
 
Ca practician de Thetahealing vă spun să aveți încredere în protecția divină.
Ca practician de NLP vă spun să aveți încredere în voi înșivă și pe cale de consecință, veți da forță sistemului imunitar. La acestea adăugați protecția individuală despre care am vorbit mai sus și vom.ieși cu bine din această pandemie!
#totulvafibine

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy