Take a fresh look at your lifestyle.

Donatie pentru copiii institutionalizati din DGASPC Prahova

La sfarsitul saptamanii trecute am fost contactat de un prieten de-al meu, Victor Popescu pentru ca voia sa sa vina in sprijinul copiilor o donatie. Astfel, am discutat cu d-na Mihaela Sindila, directorul adjunct al Directiei de Asiciatnta si Protectie Sociala Prahova, pentru a sprijini acest demers in unitatea pe care o conduce.  Prin urmare, vineri 10 februarie a avut loc o discutie in trei pentru a se stabili detaliile acestei donatii, iar ulterior, pe data de 13 februarie produsele donate au ajuns la DGASPC Prahova.

Donatia a constat in: biscuiti Hipp(40 bax-uri), Ciocolata Hipp( 63 bax-uri), Bebevita iaurte de fructe( 16 bax-uri), Suc Klima( 166 bax-uri), Hipp iaurt( 36 bax-uri).

Gestul  vine in urma dorintei unui membru al Particului ARCA si fondator al Asociatiei Ordo Militaris Teutonicus – Comanderia din Romania, cu care Victor Popescu este coleg. Toata aceasta actiune, care este doar inceputul unui plan de sprijinirre a persoanelor institutionalizate din Prahova vine ca urmare a cooptarii lui Victor Popescu in particul ARCA de catre deputatul Dumitru Coarna si intentiilor acestora de a manifesta actiuni umanitare, ca fiind una dintre convingerile care tin de ideologia partidului.

Din discutiile avute cu Popescu a reiesit faptul ca aceste activuni vor continua, in colaborare cu DGASC Prahova sau cu alte institutii interesate sa ajute persoanele nevoiase, chiar si cele neinstitutionalizate.

La rugamintea prietenului Victor Popescu am participat la aceasta fotografie din frontul articolului, pentru a prezenta donatia cu care acesta a venit la Ploiesti, meritul meu fiind doar acela de a-l pune in contact cu conducerea DGASPC Prahova.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy