După cum v-am spus în articolul anterior, d-ul primar Polițeanu Laurențiu Mihai a zburat ieri, pentru trei zile, la o serie de evenimente care au loc în Norvegia. Se pare că va lua cuvântul, după câte X-uri are în dreptul său, sperăm că nu în limba maghiară, la cât s-a instruit la Universitatea Europeană de la Budapesta, finanțată de George Soros, pentru care globalismul, dar mai ales progresismul, sunt copiii lui de suflet. Polițeanu le poate spune celor care participă la evenimentele din Norvegia despre marea lui isparavă de a majora cu 80% tariful plătit de populație la gigacalorie.
După cum vedeți în tabloul din stânga, Mihai Polițeanu vorbește. Adică a fost chemat să vorbească, să fie speaker. Am fost profund impresionat să văd că alărutir de Polițeanu în Norvegia este și Mihai Tonsciuc, în dreptul căruia, dupa cum vedeți în poză este trecut ca VICE MAYOR, adică viceprimar opri noi știm că Ploieștiul încă nu și-a ales viceprimarii. Adică unul din cei doi, sau amândoi au făcut un piuc de fals în înscrisuri.
Mihai Polițeanu nu se dezminte, după nerspctarea legii transparenței decizionale, a codul administrativ acum merge la braț cu Mihai Tonsaciuc despre care lasă de înțeles că este viceprimarul municipiului Ploiești. Dacă nu ar fi de plâns ar fi de râs cât de disperați sunt oamenii aceștia dupa funcții. Într-atât încât faci și fals în înscrisuri.
După cum vedeți în facsimil Polițeanu și Tonsciuc au multe X-uri in dreptul lor. E posibil ca interpretarea mea cum că sunt biofași ca să vorbeasca să fie greșită, iar X-urile pentru a confirma prezența la temele abordate, pe care le găsiți mai jos.
M-am luat cu vorba, dar ideea acestui articol este alta. Faptul că primul efect al faptului că Polițeanu a delegat atribuțiile city-managerului Dumitrașcu este că acesta care se dă mare manager public, a refuzat să vorbească …cu reprezentanții delegației ADR Sud Muntenia, pentru că el o fi zmeu doar in interiorul primăriei, iar în raporturile cu oameni din afară se comportă ca veneticul, care cere îngăduință, pentru că e nou venit în localitate. Sper să înțeleagă ți cei de la Călărași că preocuparea primarului Ploieștiului este să se împrumute, nu să obțină finanțări europene care ar degreva bugetul de cheltuieli mari.
Una peste alta, delegația ADR Sud Muntenia s-a deplasat la Consiliul Județean Prahova pentru a discuta despre fondurile europene existente care pot ajuta județul Prahova. Discuțiile au avut loc cu președintele CJ Prahova, Virgiliu Nanu care i-a mai păzit o dată fundul lui Mihai Polițeanu, așa cum face de luni de zile de când îi ține spatele.
E un gest frumos că reprezentanții ADR Sud- Muntenia au făcut referire pe pagina lor că la discuții au particpat și autoritățile locale, dar în niciun caz, din informațiile noastre nu a participat cineva de la primăria Ploiești, motivul fiind că primarul e plecat în Norvegia. Iată ce a scris pe facebook, ADR Sud Muntenia.
„𝐎𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat marți, 28 ianuarie a.c., un seminar de informare privind oportunitățile de finanțare prin Programul Regional (PR) Sud-Muntenia (SM) 2021-2027. La discuții au participat, alături de președintele Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, o delegație a ADR Sud-Muntenia condusă de directorul general Liviu Gabriel Mușat, însoțit de Gabriela Călin, directorul Autorității de Management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și Andreea Mirela Tache, directorul Cabinetului Directorului General. La evenimentul desfășurat la sediul Consiliului Județean Prahova, au participat și reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene. „
Mai jos aveți detalaliile evenimentelor
LOELAND
Liechtenstein, Norvegia, Granturile NorvegieiNORO GREEN CITIES
Vizită de studiu la Stavanger – 27-29 ianuarie 2025Cuprins
- Detalii practice
- Teme/Agenda vizitei de studiu
- Recepție oficială
- Guvernanța Orașelor Inteligente: Planul de Acțiune pentru Neutralitatea Climatică 2030 al Orașului Stavanger
- Energie urbană: Centrul Energetic
- Energie urbană + Clădiri inteligente + Facilități de testare + Inovație socială
- Energie: Centrul de Colaborare Onshore Aker BP
- Soluții de Mobilitate Nouă în Regiunea Stavanger
- Transformarea mobilității urbane
- Infrastructura urbană: Schimbarea obiceiurilor?
- Inteligență Artificială pentru Orașe
- Agritech: Agricultura circulară, sănătatea solului, agricultura de precizie, gestionarea apei și alte tehnologii inovatoare pentru ferme
- Tehnologii avansate pentru orașe inteligente și urbanism durabil
- Gestionarea inteligentă a deșeurilor
- Parteneriate public-privat și dezvoltare rurală durabilă: Modelul Rogaland & Gnist („Scânteia”)
- Sustenabilitatea urbană și tehnologiile verzi
- Proiecte pilot agile
- Dezvoltarea comunităților (Områdeleft)
- Gemeni digitali / Luarea deciziilor bazată pe date
- Participanți și teme de participare