Take a fresh look at your lifestyle.

Urări de Paște din partea Intransigent

Pastele este sarbatoarea Luminii, a luminii divine din care a venit, in care a plecat si din care s-a intors Maintuitorul nostru Issus Hristos, fiul lui Dumnezeu. Este un timp de reflectie reflectie pentru fiecare dintre noi, de recunoastere a greselilor pentru a nu le mai repeta, de trairi pozitive si bucurie alaturi de familie si prieteni. Este un prilej in care putem intelege semnificatia credintei din care facem parte, nevoia de a fi in ea si bucuria de a avea un ghid curat, care a luat toate pacatele lumii asupra lui, in dorinta de a ne elibera de raul din nou, inainte de El, in timpul Lui si dupa El.

Cu aceasta ocazie, ziarul Intransigent ureaza tuturor cititorilor sai sa iubeasca zilnic, sa fie prosperi mereu si sanatosi toata viata. Va iubim fie ca ne cititi cu placere, fie ca nu. Daca prin ceea ce scriem ajungem la sufletul vostru si primiti si perspectiva pe care v-o oferit peste an, va suntem recunoscatori.

Sarbatori pascale fericite!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy