Take a fresh look at your lifestyle.

Publicitate gratuită// L’Atelier Vintage comercializează măști de protecție

În încercarea de a sprijini firmele autohtone care și-au schimbat profilul pe perioada pandemiei vom prezenta astăzi „L’ Atelier Vitage”, o firmă neplătitoare de TVA, care confecționează măști de protecție. Cei care sunt interesați să achiziționeze măsțile confecționate de acest atelier de modă, pot suna pentru detalii si comenzi la numarul de telefon 0758.849.081.

L’AtelierVintage

  • Pentru ca vrem sa ajutam, atelierul nostru produce in aceasta perioada delicata mastifaciale. Acest produs nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale integrate, insa are un rol destul de mare in preventia raspandirii virusului Covid19.
  • Mastile sunt confectionate din bumbac, tercot si damasc cu 3 pliuri si prindere cu elastic, de culori diferite. Marime universala.

Mod de utilizare: masca se poarta cu bărbia, gura şi nasul acoperite, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji.

Inainte de utilizare se recomanda spalarea la 40 de grade si calcarea cu abur la temperatura inalta.

Pret

5 RON /buc.

4,5 RON pentru comenzile de peste 50 buc.

4 RON pentru comenzile de peste 200 buc.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy