Take a fresh look at your lifestyle.

Mobilizare exemplara la vot. Multumesc Diaspora, multumesc romani

Mobilizare maxima in Diaspora din partea romanilor din strainatate care vor sa dea o mana a ajutor romanilor din tara si sa  contribuie la schimbarea actualei puteri. Avem nevoie de voi, oameni buni, asa cum si voi aveti nevoie de noi si impreuna sa construim ceva in tara asta atat de hartuita de cei care au condus-o. Trebuie sa strangem randurile si sa votam, dar asta nu e totul pentru ca Romania sa evolueze, sa ajunga printre fruntasele Europei. Este nevoie ca sa reactionam de fiecare data cand existaderapaje, sa iesim in strada, sa ii actionam in instanta, sa facem tot ce ne sta in putina pentru ca reactiile noastre sa existe si sa-si produca efectele. Adica sa ii determine pe politicieni sa schimbe modul de functionare si sa ne respecte ca popor. Pana la urma noi suntem cei care detinem puterea, iar ei sunt cei carora le-o dam ca sa o exercite pentru noi. nu pentru ei, asa cum gresit inteleg multi dintre ei.

E momentul ca si ei si noi sa intelegem ca este nevoie de schimbare. Noi ca societate civila trebuie sa devenim activi si, mai ales, implicati. Iar ei sa fie receptivi si setati pe identificarea solutiilor si punerea lor in aplicare. NU mai avem timp sa asteptam, tocmai de-aia trebuie sa stim ce si cum cerem celor pe care ii alegem. Iar daca nu vor tine cont de noi sa ii sanctionam pentru a-i aduce cu picioarele pe pamant, pentru a se conforma nevoilor noastre.

Hadeti cu incredere in noi si in viitorul nostru sa ne respectam obligatia de a vota, pentru ca este nu numai un drept. Multumesc Diaspora, multumesc romani!

Gepostet von Diaspora UNITA AJUTA România am Sonntag, 26. Mai 2019


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy