Take a fresh look at your lifestyle.

Istoria traseului 222 si smecheriile lui Badescu la RATP. Intra sa vezi actul aditional

Incet, incet ne lamurim si cum sta treaba cu traesul 222, care i-a stat in gat lui Badescu si l-a atribuit firmei DST, practic familiei Cont, cu vechi state in PSD. Traseul urmat de microbuze era urmatorul: Real- zona Dinu-Baraolt- Anotimpului- Sens giratoriu de la omv- Lamaita- bloc Baumaster- Piata Aurora- zona Dinu –Real.

Asadar, pe data de 25.11.2010 intre RATP si Real a fost incheiat contractual cu nr. 19714, cu valabilitate pana la 31.12.2012. Suma pe care Real se oblige sa o plateasca pentru acest contract era de 16.000 lei lunar. In 01.06.2011, DST-ul lui Sepsi forteaza intrarea cu acordul Real, care vrea sa acapareze cat mai multi client pe zona Vest, dar fara autorizatie.

A doua zi, afland de aceasta agarie, Radu Popescu se duce la conducerea Real pentru a cere explicatii, iar dupa cateva zile RATP decide stoparea traseului 22 la Selgros. Vazand ca e groasa si pot pierde client, conducerea Real anuleaza colaborarea cu patronii microbuzelor, iar pe data de 23.06. 2011, RATP decide infiintarea traseului 222 si prelungirea rutei pana la Real. Astfel, prin act aditional se stabileste noua ruta, dar si suma de 44.334, 96 de lei pe care RATP le incaseaza lunar de la REAL. Asta pana a venit Badescu in functie Badescu uitand, se pare, ca nimic din ceea ce are in subordine nu este mosia lui. Traseul 222, care se intinde pe 4,5 kilometri, a fost stabilit prin act aditional este urmatorul: Gara Vest – Str. Libertatii – Sos Vestului – Str Gh Gr Cantacuzino – Real si retur( fara intrare in Selgros).

Daca facem un mic calcul, prejudiciul creat de Badescu in nici doua luni, la RATP, ar fi de 44.334, 96 lei pe ruta Real si 20.000 lei pentru Festivalul Subsonic. Obigatiile astea bata-le vina. Nu esti de condamnat Badescu, asa se intampla cand nu ai coloana vertebrala si nu ai alt scop decat sa bagi bani in buzunarul in care ti se dicteaza sa-i bagi. Poate mai curge si pe langa. Nu de alta, dar trebuie sa ai si un imobil in Ploiesti, nu poti sta in doua la Bucuresti. Apropo, daca faci naveta ia-ti un autobuz de la RATP, ca pentru tine e moca!

P.S. Domnule Badescu, pe viitor, cand o sa imi radeti in fata cu superioritate, sa va ganditi de doua ori inainte!

Cititi actul aditional si constatati singuri cine pretinde a fi Iulian Badescu si cine este de fapt. Eu doar va prezint faptele primarului si ale altora ca el, voi trageti concluziile:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy