Take a fresh look at your lifestyle.

Brianna Caradja reprezentata in instanta de o avocata condamnata penal

Am primit la redactie, mai exact pe e-mail, un punct de vedere despre printesa Brianna Caradja si avocata ei din divort, care mi-a atras atentia. Nu ne intereseaza averile pe care cei doi soti le au de impartit si nici macar faptul ca fostul sot al printesei Perry Zizzi Vito traieste de zece ani cu Jerome Goupil. Aceasta este, strict, problema lor.

Sesizam doar un aspect, care a scapat Judecatoriei Ploiesti, desi se pare ca este un lucru foarte grav. Avocata care o reprezinta pe Brianna Caradja se numeste Roxana Jianu si este suspendata din dreptul de a practica avocatura, dar se pare ca prietenia dintre cele doua este mai presus de lege.

Iata ce se spune in e-mail-ul primit despre avocata:

” …fosta avocata Roxana Jianu a fost gasita vinovata de Curtea Suprema de Justitie Bucuresti ( n.r- Inalta Curte de Casatie si Justitie) pentru falsificarea unor stampile judecataresti si notariale precum si a unor documente, pentru a vinde proprietati imaginare localizate in mare parte in Bucuresti, Prahova si Dambovita.

Argumentul ei principal catre naivii cumparatori a constat  in: << A fost cea mai buna investitie din vietile lor, luand in considerare faptul ca a avut loc acolo unde cea mai buna prietena a ei, Printesa Brianna Caradja, isi detinea

proprietatile restituite>> si daca vanzarea nu era inca sigura, ea organiza intalniri cu Printesa, astfel incat sa fie si mai convingatoare! Trimisa la inchisoare, dar acum eliberata temporar, cat timp face recurs, avocata suspendata si condamnata, Roxana Jianu, comite si mai multe ilegalitati, returnand o mare favoare prietenei ei de vita nobila, reprezentand-o pe aceasta in mod ilegal in procesele de divort si comerciale!

O favoare care va agrava acuzatiile impotriva doamnei Jianu si o vor aduce in situatia de a petrece si mai mult timp in inchisoare.”

Acuzele de escrocherie sunt si la adresa printesei si daca se dovedesc a fi adevarate, atunci aceasta se afla in mare dificultate. Pentru ca nu obisnuim sa lasam acuzatii fara sa avem probe, nu vom posta scrierile despre felul in care a obtinut Brianna Caradja pamantul si conacul din Prahova, despre care sustinea ca au apartinut bunicii ei.

Asteptam din partea celor care se considera victimele printesei sa ne dea un semn pentru a demara o ancheta jurnalistica pe aceasta tema si, daca totul se dovedeste a fi real, sa prezentam faptele intr-o emisiune.

Din ce reiese din e-mail-ul la care tot facem referire, Brianna Caradja si prietena ei, avocata Roxana Jianu au facut o practica din a obtine terenurile pe cai mai putin ortodoxe.

Interesant este cum a putut sa stea la bara in interesul clientei sale, Roxana Jianu, care are si o plangere penala facuta de sotul printesei chiar la Procurorul General al Romaniei, in data de 29 septembrie 2010, in procesul de divort. Din plangere reiese foarte clar ca Jianu este suspendata din profesia de avocat conform deciziei 2274/20.09.2007.

“Trimisa la inchisoare, dar acum eliberata temporar, cat timp face recurs, avocata suspendata si condamnata, Roxana Jianu, comite si mai multe ilegalitati, returnand o mare favoare prietenei ei de vita nobila, reprezentand-o pe aceasta in mod ilegal in procesele de divort si comerciale!”

Exista si un dosar de executare silita, pe anul in curs, in care printesa Caradja este debitor, iar Jerome Goupil, iubitul fostului ei sot, creditor. De ce ar avea de recuperat bani iubitul sotului printesei de la Brianna?

Număr unic dosar: 2903/281/2010

Înregistrat în data de: 17.02.2010

Obiect dosar: încuviinţare executare silită preschimbare termen

Materia juridică: Civil

Stadiu procesual: Fond

Părţi:
B.E.J. DIVOIU MARIA : Petent
JEROME GOUPIL : Creditor
BRIANNA HELENE SOPHIE LAURE ZIZZI CARADJA : Debitor


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy