Take a fresh look at your lifestyle.

Daca vreti sa se dezvolte armonios, inscrieti-va copiii la Scoala de vara “Ploiestiul in culori”. Veti intelege dupa cursuri, de ce

Ieri, am participat la un eveniment inedit pentru mine, dar nu va spun unde pentru ca mai jos aveti datele de contact si veti afla singuri. Nu-mi aduc aminte sa fii fost in preajma atator familii frumoase, puse la un loc, un loc unde tatii si mamele erau alaturi de copiii lor si ascultau povesti de viata care au dus la o idee. Evenimentul, organizat de Cristina Ivan si Cristina Toma, doua mamici care au dezvoltat o idee care acum are traditie, a fost prezentat de Claudius Dociu, realizator tv la Will TV. Am ascultat cu placere discursurile motivatoare ale ale psihologilor, profesorilor si viitorilor instructori al acestei minunate Scoli de vara  care poarta denumirea “Ploiestiul in culori” si am retinut cat de benefice sunt cursurile ei. Trebuie sa retineti un amanunt important. Nu vorbim despre mamici cu un singur copil, ci de mamici tinere cu doi, trei sau chiar patru copii, cum este Cristina Toma. Mai mult, aceste minunate doamne au reusit sa infiinteze o comunitate de blogariteze, unde comunica intre ele si, cu siguranta, primesc si altele mamici.

Era imposibil sa nu vezi bucuria in ochii lor, chiar daca ai lor copii se zbenguiau fiecare in legea lor si intre ei exista o legatura frumoasa. Nu stiu daca am inteles bine, dar senzatia mea este ca aceste cursuri sunt benefice atat pentru copii cat si pentru parinti. Profesori de la Scoala de Arte “Carmen Sylva” sunt implicati  si ei in acest proiect, asadar copiii sunt pe maini bune.

Mai multe detalii veti gasi pe site-ul www.ploiestiulinculori.ro  sau la datele de contact, repectiv telefon: 0723/359.076 si e-mail: contact@ploiestiulinculori.ro. Cursurile se adreseaza copiilor din clasele I-IV din Ploiesti.

Cristina Toma a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu la finalul actiunii, pe care va lasam sa-l vizionati si sa intelegeti singuri cat de benefica este aceasta scoala:

Ce gasesti la scoala de vara “Ploiestiul in culori”?

–          3 Sali mari de clasa cu moblier colorat si parchet nou-nout, unde ziua se vor face teme, iar seara copiii se vor bucura de ateliere

–          2 sali de joaca unde copiii vor gasi doar jucarii de calitate, nepericuloase pentru siguranta lor

–          O sala de spectacole unde vor putea fi vizionate diverse piese de teatru ori spectacole sau copiii pot fi chiar ei vedetele unor concursuri de karaoke sau teatru

–          O sala cu videoproiector unde se vor putea viziona filme educative si distractive

–          O sala de mese curata si foarte pritenoasa

–          5 dormitoare mari, cu paturi confortabile si cu lenjerie de calitate

–          O sala de baie cu 4 chiuvete, 4 w.c.-uri si o cabina de dus decorata intr-un stil inedit si vesel

–          Alte doua toatele separate pentru fete si baieti

In curte va fi distractie la maxim, unde copiii sunt ateptati cu locurid e joaca generoase, cu gazon si spatii unde pot invata tainele gradinaritului.

La Scoala de vara, copiii vor putea studia o multime de lcururi noi, intr-o atmosfera placuta alaturi de profesori cu experinta care vor activa pe diferite segmente:

–          Scoala de canto si de instrumente

–          Scoala de dans

–          Scoala de teatru

–          Scoala de arte martiale

Daca va iubiti copiii si vreti sa se dezvolte armonios, Scoala de vara “Ploiestiul in culori” poate fi un inceput.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy