Take a fresh look at your lifestyle.

Comunicat PNL// Cu exceptia Prahova in Actiune, toate partidele si-au unit fortele pentru a initia demersurile pe care le considera singurele pentru a scapa de criza apei calde

Nu stiu daca ceea ce veti citi mai jos este singura solutie si ma ingrijoreaza ca duce spre atributire directa a contractului daca aceasta actiune va produce efecte, dar pe cale de consecinta se poate ajunge la incredintare directa catre un nou operator nou, ceea ce ar sari pretul de la 362.58 lei fara TVA pentru gigacalorie la un pret pe care il vrea noul operator si pe situatie de criza noua entitate sa-l accepte. Vom face mare scandal daca va fi asa, pentru ca lasa impresia ca este premeditata aceasta procedura pe fondul unei crize artificiale, pornita de la lipsa de comunicare dintre parti, care a condus la neglijarea problemei esentiale, respectiv investitiile in echipamentele de la CET Brazi, care sa asigure apa calda si energia termica, fara sa mai produca atata stres ploiestenilor. Daca CET Brazi va fi predat in situatia jalnica in care se afla acum, atunci vom actiona pe cai legale pentru ca prejudiciul pe care il va inregistra primaria Ploiesti prn investitiile pe care va fi nevoita sa le faca pentru ca echipamentele sa functioneze la parametri, sa fie recuperat de la cei care se fac vinovati. Toata tevatura asta nu ar fi trebuit sa aibe loc, iar ADI Termo Prahova, daca ar fi fost condusa de profesionisti nu s-a fi ajuns la situatia de acum. Va invit sa cititi comunicatul de presa al PNL de mai jos. Atat mai am de spus: NU ESTE SINGURA SOLUTIE!

Grupul consilierilor locali PNL consideră că trebuie depăşită etapa declaraţiilor politice ale Executivului ploieştean, fiind nevoie de acţiune şi decizie responsabilă! Ne aflăm într-un moment de criză fără precedent pentru oraşul nostru şi considerăm că doar printr-o decizie curajoasă şi de asumare administrativă putem să depăşim această situaţie.

Astfel, astăzi, consilierii locali PNL, alături de consilieri ai USR, PSD, Pro România şi ALDE, au iniţiat un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei societăţi comerciale (Termo- Ploieşti) care să poată prelua în regim de urgenţă activitatea de producere a agentului termic (pentru apa caldă şi căldura în cele peste 60.000 de apartamente din Ploieşti racordate la sistemul centralizat).

De asemenea, consilierii PNL au iniţiat proiectul de HCL prin care solicită Consiliului Judeţean predarea  CET-ului Brazi şi a reţelei primare de transport a agentului termic, astfel încât întregul sistem- de la producţia agentului termic, la distribuţie şi până la punctele termice de cartier- să se afle în patrimoniul Primăriei Municipiului Ploieşti.

Ambele proiecte de HCL vor fi supuse votului Consiliului Local convocat în şedinţă extraordinară pentru data de mâine, 25 august, ora 16.00 .

Ne exprimăm speranţa că reprezentaţii tuturor partidelor politice din Consiliul Local vor înţelege că aceasta este singura soluţie pentru a ne asigura că ploieştenii vor avea din nou apă caldă şi căldură (în sezonul de iarnă) şi vor acorda votul lor favorabil.

 

Grupul Consilierilor Locali PNL Ploiești


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy