Take a fresh look at your lifestyle.

Comunicat Iulian Badescu

Poate că, în ultimul timp, am creat impresia că principala mea preocupare este aceea de a găsi nod în papură actualului primar al Ploieștiului. Fals! Prin poziția mea accentuat critică, nu fac altceva decât să iau atitudine în numele ploieștenilor din ce în ce mai nemulțumiți și privați de condițiile elementare ale unui trai decent într-o localitate catalogată drept municipiu de rang întâi în secolul XXI.

Sâmbătă, 4 februarie, pe saitul Primăriei Ploiești a fost postat un comunicat de presă prin care, pe un ton festivist de proslăvire a „conducătorului suprem” al urbei, se anunță cum, atenție!, primarul Volosevici s-a gândit să convoace „Comandamentul de deszăpezire al municipiului pentru a stabili noi coordonate în acțiunea de combatere a zăpezii și a poleiului în Ploiești”, după „n” zile în care a tot nins.

Pe această cale, vă solicit în mod public, domnule primar Volosevici, să ne edificați și pe noi în privința a ceea ce considerați dumneavoastră a fi o bună administrare a unui oraș ca Ploieștiul:

1. Ați învățat sau nu până acum că februarie este lună de iarnă?

2. Primăria Ploiești primește sau nu atenționarile ANM? În același timp, Primăria beneficiază de mijloace de informare, de tipul TV, radio, ziare sau internet, în așa fel încât să fi fost la curent cu faptul că s-au emis nenumărate coduri de vreme rea? Sau prefectul, cu care se știe că aveți o strânsa relație de colaborare profesională, nu a reușit să vă anunțe în timp util?

3. În ce au constat, PUNCTUAL, demersurile dumneavoastră în calitate de ADMINISTRATOR al Ploieștiului?

4. Câte și ce fel de utilaje de deszăpezire considerați a fi suficiente pentru un oraș ca Ploieștiul, în așa fel încât activitatea să se desfășoare fără probleme?

5. În comunicatul dumneavoastră, se afirmă ca „SC ROSAL Grup SA sucursala Ploiesti are pregatite 58 de utilaje de intervenție: 18 sararite mari, 6 stropitori cisterne, 24 lame, 4 sararite mici, 4 camioane și 3 încărcătoare. Totodată, SC Servicii de Gospodarire Urbană Ploiești are pe teren 1 buldoexcavator, 4 miniîncărcătoare, 1 tractor cu lamă, 2 camioane, 2 tractoare cu remorcă și 1 tractor cu lamă, iar la RATP sunt pregătite 1 buldoexcavator, 1 Tatra cu lamă și 2 remorchere cu lamă.” Vă întreb, domnule primar, unde și cum au fost folosite aceste utilaje, având în vedere faptul că, în această dimineață, Ploieștiul este practic blocat? Mă gândesc că utilajele au fost numărate de către însăși șefa dumneavoastră de la partid, Roberta Anastase, recunoscută drept prima matematiciană a țării, deosebit de abilă atunci când vine vorba de calcule ce privesc binele cetățeanului. Sau, cumva, ați înțeles să deszăpeziți orașul cu utilaje asemănătoare celui din fotografia alăturată acestui comunicat de presă?

P.S. Domnule primar, spre buna dumneavoastră informare, cod portocaliu reprezintă o atenționare meteo de pericol, nicidecum un soi de reclamă pozitivă la adresa partidului al cărui președinte sunteți în Ploiești.

Senator,

Iulian Bădescu

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy