Take a fresh look at your lifestyle.

CCI Prahova organzieaza un curs gratuit de competente digitale. Cei interesati trebuie doar sa dea un telefon sa confirme prezenta

Camera de Comert si Industrie Prahova deruleaza proiectul european – “ IDEA – Inovare digitala esentiala pentru angajati si angajatori”, cod SMIS 143368, menit să contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ( de baza, avansate si dedicate specialistilor ) prin programe de formare profesională continuă.

Sunteti invitati sa aflati mai multe despre aceasta oportunitate participand miercuri 22 februarie, de la 16.30 la deschiderea acestui eveniment, care va avea loc in sala de conferinte a Hotelului Vigo (langa Mediurg). Cei interesati trebuie să confirme prezența la tel.: 0244/ 517 422, int. 121.

Competențele digitale sunt un set de abilități și cunoștințe care permit utilizarea tehnologiilor informaționale în condiții de siguranță și eficiență. Sunt considerate esențiale în societatea informațională în care ne aflăm.

Abilitățile digitale, cunoscute și de mulți oameni ca abilități electronice datorită conceptului lor în limba engleză, sunt acele cunoștințe și abilități tehnice care permit utilizarea diferitelor medii informatice în mod corect și eficient.( sursa: ro.economy-pedia.com)

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy