Take a fresh look at your lifestyle.

Cazurile de infectari au crescut. ADOR a cerut in instanta anularea HG 744/2020, care a stabilit data de 6 decembrie pentru alegerile parlamentare

Avand in vedere disperarea reprezentantilor PNL de a organiza alegerilor parlamentare in data de 6 decembrie 2020, dar si indolenta manifetata de catre reprezentantii PSD si ai celorlalte partide care mimeaza preocuparea pentru santatea cetatenilor expusi la vot, Alianta pentru Drepturile Omului din Romania(ADOR) a actionat in consecinta. Astfel, a atacat in instanta HG 744/2020 publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.816 din 4 septembrie 2020  prin care se stabileste ca la data de 6 decembrie 2020 se vor organiza alegeri parlamentare. Este inadmisibil ca parlamentarii, guvernul si institutiile statului, inclusiv Avocatul Poporului sa arate atata lipsa de preocupare pentru sanatatea populatiei. Ce este mai important? Sa se puna mana pe putere sau sa fim sanatosi. Probabil ca se doreste ca alegerile sa aiba loc acum pentru ca sa se obtina cat mai multe locuri in Parlament, pe fondul pandemiei, de catre partidul care se afla la putere. Pe noi ca cetateni nu ar trebui sa ne intereseze cine este la putere ci ce face pentru binele nostru, pentru sanatatea noastra, pentru educatia, economia noastra cei care conduc tara indiferent cine ar fi. Suntem expusi fara mila de nhiste parlamentari inconstienti, avizi de putere si de jocuri politice, fara ca cetatenii sa conteze in aceasta ecuatie a votului.

Toate aceste constatari au determinat reprzentantii ADOR sa atace in instanta anularea HG 744/2020 si sa se intre in normalitate, in sensul ca Parlamentul sa decida data alegerilor asa cum a pus in vedere si Curtea Constitutionala. Practic, au fost actionati in instanta Guvernul Romaniei, Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Cerem tuturor sefilor de partide sa sprijine aceasta initiativa si sa opreasca organziarea alegerilor pe data de 6 decembrie, pentru a proteja populatia, care conteaza mai mult decat orice interese de partid. Sa nu se uite ca pe data de 21 octombrie 2020, numarul celor infectati cu COVID 19 a fost de 4848 de persoane, iar trendul infectarilor este unul ascendent, pornind din 27 septembrie, odata cu algerile locale. Daca privim cu atentie, aceasta data coincide cu cresterea exponentiala infectarilor.

Prin urmare, cerem justitiei sa fie corecta, impartiala si sa anuleze o hotarare de Guvern care pune in pericol cetatenii Romaniei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy