Take a fresh look at your lifestyle.

A demarat campania „Cărti pentru Basarabia”

Deputatul Gabriela Lola Anghel, Prim-Vicepreședintele PND și Președintele PND Prahova comunică tuturor prahovenilor demararea campaniei „Cărti pentru Basarabia”. Colectarea cartilor pentru fratii nostrii de peste Prut va avea loc la sediul PND Prahova din Piata Victoriei, nr. 9, Bl. CC Sud. Telefon 0736/125.708 si 0722/178.178.

 Scopul acțiunii este să strângă cel putin 2000 de volume în limba română, urmând a fi donate liceului „Vasile Alecsandri” din Ungheni, Republica Moldova, liceu pe care deputatul prahovean l-a „adoptat” în cadrul campaniei „Adoptă un liceu din Basarabia”.

Fiind unul dintre deputatii cu vederi unioniste, care militează activ pentru reîntregirea României pe cale diplomatică, Gabriela Anghel invită toti prahovenii cu suflet de român să se alăture și să doneze din bibliotecile lor dubluri de cărti sau cărti de care se pot despărți pentru un scop național, acela de a îi ajuta pe fratii noștri de peste Prut să învete și să studieze limba maternă, limba romană.

Este timpul să investim în identitatea Basarabiei, este timpul să privim cu încredere spre UNIRE!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy