Take a fresh look at your lifestyle.

Vlog pamflet// Cristian Ganea, urmarit de trecut pentru un viitor sumbru al Ploiestiului

Sa trecem la actiune si sa ne dezmortim un pic vorbind despre Cristian Ganea, candidatul Aliantei pentru Prahova la functia de primar al municipiului Ploiesti. Destinul lui politic din ultimii ani se leaga de al fostului sau coleg de partid PSD, dar prieten pe viata, Sorin George Botez. Sa nu uitam ca este viceprimar cu un consiliu local majoritar, care in marea majoritate a timpului s-a distrat pe cinste in sedinte sub regia celui caruia i s-a lipit scaunul de presedinte de sedinta de fund timp de patru ani, recte Sorin George Botez.

Din cate am observat Ganea Cristian este cel mai prost reprezentat in spatiul social media. In afara de poze si cateva cuvinte la cate o postare nu prea gasesti ceva semnificativ din campania electorala a lui Ganea. Ceilalti candidati, Andrei Volosevici sau Razvan Enescu au site-uri personale, el probabil vrand sa pozeze in social democrat sadea, adica un amarastean onest care merge pe fapte nu pe vorbe, asa cum reiese din hastagul lui cu care isi semneaza postarile. Sa n-ai tu un site in era in care digitalizarea matura totul in drumul sau, spune multe despre cum intelege sa transmita mesajele domnul Ganea.

Vizioneaza si vlogul: Andrei Volosevici, un candidat prea slugarnic

Ne-ar fi ajutat, atat pe mine pentru acest pamflet, dar si pe ploiestenii care voiau sa ii cunoasca programul electoral. Dar care program, pentru ca din cate vad e vorba doar despre propisiuni, pe care el, mai bine ca mine, stie ca nu le poate acoperi pentru ca este viceprimar in functie, iar banii, an de an vor fi aceiasi ca in 2020, adica cu aproape nimic spre deloc bani pentru investitii.

Vizioneaza si vlogul pamflet: Razvan Enescu, lista lui de obiective pompoase si atitudinea populista

De fapt, asta ar trebui sa stie fiecare dintre candidate, dar nu vine niciunul sa spuna cum va mari bugetul local, ca sa poata sa faca investitii. Daca o dam in barci cu fondurile europene, ganea ar trebui sat aca malc, pentru ca prin dispozitia primarului nr. 6039/ 25.07.2017 a avut atributii care sunau cam asa:  Coordoneaza realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul aparatului de specialitate dupa cum urmeaza: Directia Relatii Internationale; Directia Tehnic- Investitii.

Mai jos e continuarea vlogului cu tema din titlu

Mai multe vloguri pamflet pe poti viziona pe canalul de youtube Intransigent la care te invit sa te abonezi


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy