Take a fresh look at your lifestyle.

Smart FM// Femeia șaman- o carte si un subiect ezoteric profund, pe care il poti asculta aici

In urma cu cativa ani, nu foarte multi, am facut un interviu cu un om deosebit, o femeie saman, Anda Ciobanu, pe care o consider o prietena draga. Din cand in cand mai purtam discutii forte interesante pentru suflet si minte, de factura ezoterica, pornite din profunzimea samanului care a devenit si care interactioneaza cu invatacelul care sunt in diveresele domenii in care ma instruiesc. Chiar astazi am primit de la Anda o emisiune la care a participat recent, o emisiune condusa de Andreea Ionescu, pe care ascultand-o nu ai cum sa nu o indragesti, alaturi de invitatii sai, pentru eruditia ezoterica ce razbate dincolo de microfonul emisiunii.

Citeste si : Interviu cu o samana// Anda Ciobanu: “Samanismul este o cale spirituala, un mod de trai. Traiesti cu constiinta ca esti infinit, complet eliberat de frica de moarte”(I)

Citeste si: Interviu cu o samana// Anda Ciobanu: “Samanismul este o cale spirituala, un mod de trai. Traiesti cu constiinta ca esti infinit, complet eliberat de frica de moarte”(II)

Am invatat o multime de lucruri de la cele doua minunate doamne, ascultand emisiunea „Convorbiri pentru minte si suflet” care are loc la Smart FM, in fiecare miercuri la orele 21.00-22.00. Anda si cu Andreea au vorbit despre cartea „Femeia șaman”, a lui Octavian Simu, un recunoscut specialist in cultura si civilizatia Extremului Orient. Cele doua minunate doamne au trecut, pe parcursul discutiei lor, prin filtrul experientelor ezoterice toate emotiile pe care le traim cu totii, de cele mai multe ori inconstient, fara sa le dam insemnatatea constienta pentru care le care au.

Va invit sa va lasati dusi de valul undelor din eterul universului nemargnit si sa ascultati rumoarea data de intelepciunea feminina care invaluie pamantul cu iubirea ei. Va asigur ca veti avea doar de castigat.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy