Take a fresh look at your lifestyle.

Vlog pamflet// Razvan Enescu, lista lui de obiective pompoase si atitudinea populista

Astazi vorbim despre candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Ploiesti, domnul Razvan Enescu. Avand in vedere ca e nou pe esicherul politic, domnia sa provenind din PLUS, nu am ce sa spun din interactiunile noastre anterioare care au avut loc in cadrul unor conferinte de presa. Cred ca a fost una singura, de fapt, la care am participat. Mi s-a parut un tip arogant in timpul conferintei, dar dupa ce camerele s-au oprit a mai coborat stacheta arogantei. In rest nu am interactionat. As avea totusi sa-I transmit ceva ce am vazut cu totul intamplator intr-un comentariu pe Facebook, la o emisiune la care a participat. In masura in care este adevarat ce a scris Marius Fenechiu, cel caruia i-a luat locul in conditii dubioase la sefia filialei locale atunci cand a intrat in PLUS Prahova anul trecut, i-as transmite sa-i contacteze, daca nu a facut-o deja si sa-I dea banii inapoi pentru nu stiu ce tricouri pe care i le-a facut cand inca erau amici.

Vizioneaza si vlogul pamflet: Cristian Ganea, urmarit de trecut pentru un viitor sumbru al Ploiestiului

In rest, l-am urmarit la diverse emisiuni locale la care a participat si am retinut cateva fixatii pe care le are, iar cea care se repeat cel mai des este : Panselutele, antispaga din primarie, ciuma, tifosul. Despre program vom discuta pe baza a ceea ce a pus pe pliantul sau de prezentare.

Un lucru nu inteleg. Am vazut ca este pe locul cinci pe lista de consilieri, cee ace e nu numai atipic ci si neprofesionist. In orice partid din lume, candidatul la o functie publica este cel care deschide lista. La USR PLUS Razvan Enescu e pe un loc as spune neeligibil. Iar acest lucru ma duce cu gandul ca vizeaza mai mult postul de architect sef, decat cel de primar. El fiind architect de formatie, dar vom vedea.

Vizioneaza si vlogul pamflet:  Andrei Volosevici, un candidat prea slugarnic

Am retinut din acele emisiuni ca este un tip versaitil, spontan care se pliaza repede pe ce i se pare folositor din ce primeste util ca informatie. Procedand asa in emisiune nu pot spune ca avea solutii ci ca i s-a parut buna solutia moderatorului. Daca ar fi avut-o ar fi scos solutia inainte sa ii fie sugerata.

Avand in vedere desfasurarea campaniei electorale, in care PSD si PNL au investit bani multi in videoclipuri publicitare prin care isi transmiteau mesajele, ca alternativa la a participa la dezbateri electorale in care sa fie intrebati despre cum vor pune in aplicare ce promit si nu in cat timp

Astea au fost impresiile lasate de candidatul USR PLUS, Razvan Enescu. Mie, cel putin. As mai adauga ceva. La 35 de ani e vorba despre entuziasm, dar si despre naivitate si nerabdare. Eu unul nu prea cred in dorinta lui Enescu de a ramane sa se lupte din afara consiliului local, pestrit asa cum va fi, din afara lui.

Mai jos e continuarea vlogului cu tema din titlu

Mai multe vloguri pamflet pe poti viziona pe canalul de youtube Intransigent la care te invit sa te abonezi

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy