Take a fresh look at your lifestyle.

Alexandru Zaytsev isi asuma responsabilitatea pentru piata in crestere in Rusia

St Petersburg, Federatia Rusă – 6 septembrie 2012. Johnson Controls, lider global in industria auto scaune, interioare si electronice, a anuntat astazi numirea lui Alexander Zaytsev ca director general pentru afaceri a companiei Automotive Experience, in Rusia.

Zaytsev preia responsabilitatea de la Heinrich Fiedler, fostul director general din Rusia, care se retrage dupa aproape 15 de ani, de la conducerea Johnson Controls.

„As dori sa-i mulțumesc lui Heinrich Fiedler pentru stabilirea cu succes a Johnson Controls ca un furnizor de frunte de automobile in Rusia si ii doresc toate cele bune pentru pensionarea lui”, a declarat Bryan Gray, vicepresedinte al grupului si director general al grupului client pentru Europa Johnson Controls Automotive Experience.

Inainte de a se alatura Johnson Controls, Zaytsev a lucrat timp de 13 ani in diferite pozitii pentru un producator auto la nivel mondial pe pierele europene, inclusiv Rusia. In ultimii trei ani, el a lucrat ca director al companiei de cumparare în Rusia.

„Suntem incantati sa ii uram bun venit lui Alexandru Zaytsev la Johnson Controls. El este un foarte experimentat executiv de automobile, cu cunostinte solide in acest sector, in special în Rusia. El va juca un rol important in aducerea activitatilor de Johnson Controls pe piata rusa in crestere la urmatorul nivel „, a declarat Bryan Gray.

Johnson Controls Automotive Experience opereaza o fabrica just-in-time de asamblare pentru scaune de autoturisme metalicel si a mecanismelor de huse din Sankt Petersburg, in plus fata de productia de huse textile din Togliatti.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy